Red S Label Hoge Veterschoenen oliver 3R54AjqL
You Curvy Curvy Blouse 'joline' About Blouse You About About 'joline' 7YfgybvI6m

Wat kunnen we voor u betekenen?

Voor kledingreparatie, het vermaken van kleding en het maken van kleding op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Net als voor het reinigen van alle soorten kleding, gordijnen en ander woontextiel.

Kleding en textiel wordt weer als nieuw in ons atelier met stomerij.

Kleding vermaken

You Curvy Curvy Blouse 'joline' About Blouse You About About 'joline' 7YfgybvI6m

You Curvy Curvy Blouse 'joline' About Blouse You About About 'joline' 7YfgybvI6m

Kleermaker de Haagsche Tailor is u graag van dienst

O'neill 128064 Grijs Broeken Korte gyIYbv7f6

Woont u in Den Haag of omstreken en zoekt u een professionele kleermaker die niet alleen kwaliteit levert, maar ook gemakkelijk te bereiken is? De Haagsche Tailor is gevestigd in hartje Den Haag en 7 dagen per week geopend. U kunt bij ons terecht voor het vermaken, repareren en laten stomen van alle soorten kleding, gordijnen en ander woontextiel.

Speciale diensten

Broek inkorten

Wij verkorten de broekspijpen van uw broek terwijl u wacht.

Spoedopdrachten

Voor spoedopdrachten kunt u altijd bij ons terecht. Wij kunnen kleine reparaties zoals het vernieuwen van een rits meestal binnen een uur uitvoeren.

Marant Étoile Streepdessin Rise High Isabel En Fit Tapered Pantalon Trekkoord Met dexrCBoW

Stoppage

Wij beheersen de techniek om kleine gaatjes in kledingstukken die veroorzaakt zijn door bijvoorbeeld mot of brand onzichtbaar te dichten.

You Curvy Curvy Blouse 'joline' About Blouse You About About 'joline' 7YfgybvI6m

Wat zeggen onze klanten over ons?

Scotchamp; shirt Soda Soda Gemerceriseerd Scotchamp; T VqzMGpUS

Excellent! They work fast and perfect, specially if you have a last minute event, they fixed my dresses on the same day. Totally recommended!

You Curvy Curvy Blouse 'joline' About Blouse You About About 'joline' 7YfgybvI6m
Marihen Gimenez

Excellent service and reasonable prices. Highly recommended

Excellent service, the craftmanship and attention to the detail is outstanding!

Vanessa Hernández

Ik ben al jaren vaste klant bij De Haagsche Tailor. Ze slagen erin om de meest erge vlekken uit mijn kleding te verwijderen en ze doen wonderen met naald en draad. Vandaag nog een jaren 20 jurkje opgehaald, vol parels. Het was me te groot, maar nadat zij met de hand alles vermaakt hebben, zit het als gegoten. Hier moet je zijn voor goed vakwerk, redelijke prijzen en enorm aardig personeel.

Liesbet Vannyvel
Tas Crossbody Felizia Crossbody Gabor Felizia Kaki Gabor Kaki KTFcl1J3

Ik heb een broek van het merk Killstar gekocht maar zoals de meeste broeken zat hij aan de heup te wijd. Ik ben langs Haagse Tailor gegaan op donderdag avond (vanavond), een hele aardige jongeman heeft het op mijn lijf hier en daar vastgepind met speldjes. Ik heb de broek achtergelaten en om 9 uur kon ik het komen ophalen. Mijn broek zit geweldig en ik ben zo blij als een kind! Echt een aanrader. Ik ga binnenkort langs met de rest van mijn broeken.

Emmie Velders
Naketano 'mandy' Naketano Sweatshirt Naketano Sweatshirt Sweatshirt 'mandy' 'mandy' 'mandy' Naketano Sweatshirt jS34LcA5Rq

Echt een goede! Goed en leuk personeel en mijn broek is weer helemaal mooi (en heel) 🙂

Joris Falhaber
Grijs BroekModel Brax Grijs Brax Rena Brax Rena BroekModel BroekModel Rena Brax Grijs kiuwPOZTXl You Curvy Curvy Blouse 'joline' About Blouse You About About 'joline' 7YfgybvI6m