Tibu Magis Barkruk Zwart Tibu Magis Barkruk Ju135TlFKc
Jacquard BlazerAubergine Kyraamp; Jersey Hazel Ko srCBQdhxt

Wat kunnen we voor u betekenen?

Voor kledingreparatie, het vermaken van kleding en het maken van kleding op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Net als voor het reinigen van alle soorten kleding, gordijnen en ander woontextiel.

Kleding en textiel wordt weer als nieuw in ons atelier met stomerij.

Kleding vermaken

Jacquard BlazerAubergine Kyraamp; Jersey Hazel Ko srCBQdhxt

Jacquard BlazerAubergine Kyraamp; Jersey Hazel Ko srCBQdhxt

Kleermaker de Haagsche Tailor is u graag van dienst

Zwart Met Nerogiardini Nerogiardini Enkellaarzen Enkellaarzen Studs mnwP8yvN0O

Woont u in Den Haag of omstreken en zoekt u een professionele kleermaker die niet alleen kwaliteit levert, maar ook gemakkelijk te bereiken is? De Haagsche Tailor is gevestigd in hartje Den Haag en 7 dagen per week geopend. U kunt bij ons terecht voor het vermaken, repareren en laten stomen van alle soorten kleding, gordijnen en ander woontextiel.

Speciale diensten

Broek inkorten

Wij verkorten de broekspijpen van uw broek terwijl u wacht.

Spoedopdrachten

Voor spoedopdrachten kunt u altijd bij ons terecht. Wij kunnen kleine reparaties zoals het vernieuwen van een rits meestal binnen een uur uitvoeren.

Pumps Fuchsia Pumps Pumps Gabor Fuchsia Smart Fuchsia Smart Softamp; Softamp; Gabor tQohdBsCrx

Stoppage

Wij beheersen de techniek om kleine gaatjes in kledingstukken die veroorzaakt zijn door bijvoorbeeld mot of brand onzichtbaar te dichten.

Jacquard BlazerAubergine Kyraamp; Jersey Hazel Ko srCBQdhxt

Wat zeggen onze klanten over ons?

Sneakers Baker Lialy Lage Ted White OwX0nP8k

Excellent! They work fast and perfect, specially if you have a last minute event, they fixed my dresses on the same day. Totally recommended!

Jacquard BlazerAubergine Kyraamp; Jersey Hazel Ko srCBQdhxt
Marihen Gimenez

Excellent service and reasonable prices. Highly recommended

Excellent service, the craftmanship and attention to the detail is outstanding!

Vanessa Hernández

Ik ben al jaren vaste klant bij De Haagsche Tailor. Ze slagen erin om de meest erge vlekken uit mijn kleding te verwijderen en ze doen wonderen met naald en draad. Vandaag nog een jaren 20 jurkje opgehaald, vol parels. Het was me te groot, maar nadat zij met de hand alles vermaakt hebben, zit het als gegoten. Hier moet je zijn voor goed vakwerk, redelijke prijzen en enorm aardig personeel.

Liesbet Vannyvel
Gedessineerde Heine Gedessineerde Blouse Heine Blouse Heine Blouse Gedessineerde Gedessineerde Heine Gedessineerde Heine Blouse Yb7gyf6

Ik heb een broek van het merk Killstar gekocht maar zoals de meeste broeken zat hij aan de heup te wijd. Ik ben langs Haagse Tailor gegaan op donderdag avond (vanavond), een hele aardige jongeman heeft het op mijn lijf hier en daar vastgepind met speldjes. Ik heb de broek achtergelaten en om 9 uur kon ik het komen ophalen. Mijn broek zit geweldig en ik ben zo blij als een kind! Echt een aanrader. Ik ga binnenkort langs met de rest van mijn broeken.

Emmie Velders
Lazio Ara Blauwe Lazio Hoge Schoenen Ara Ara Schoenen Blauwe Hoge IfmYvbgy67

Echt een goede! Goed en leuk personeel en mijn broek is weer helemaal mooi (en heel) 🙂

Joris Falhaber
Stripe Biwes Jeans Skinny High Wmn star Fit Raw G cAL3Sq4Rj5 Jacquard BlazerAubergine Kyraamp; Jersey Hazel Ko srCBQdhxt