Lola Suede Cruz Lola Cruz Veterboot Ib6yYv7gfm
Van Wit Uta Blouse Raasch 100Zijde wv80OmnN

Wat kunnen we voor u betekenen?

Voor kledingreparatie, het vermaken van kleding en het maken van kleding op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Net als voor het reinigen van alle soorten kleding, gordijnen en ander woontextiel.

Kleding en textiel wordt weer als nieuw in ons atelier met stomerij.

Kleding vermaken

Van Wit Uta Blouse Raasch 100Zijde wv80OmnN

Van Wit Uta Blouse Raasch 100Zijde wv80OmnN

Kleermaker de Haagsche Tailor is u graag van dienst

Lichtroze Sneakers Schmenger Schmenger Schmenger Lichtroze Lichtroze Sneakers Kennelamp; Schmenger Kennelamp; Kennelamp; Sneakers Kennelamp; 8nXw0OkP

Woont u in Den Haag of omstreken en zoekt u een professionele kleermaker die niet alleen kwaliteit levert, maar ook gemakkelijk te bereiken is? De Haagsche Tailor is gevestigd in hartje Den Haag en 7 dagen per week geopend. U kunt bij ons terecht voor het vermaken, repareren en laten stomen van alle soorten kleding, gordijnen en ander woontextiel.

Speciale diensten

Broek inkorten

Wij verkorten de broekspijpen van uw broek terwijl u wacht.

Spoedopdrachten

Voor spoedopdrachten kunt u altijd bij ons terecht. Wij kunnen kleine reparaties zoals het vernieuwen van een rits meestal binnen een uur uitvoeren.

Veterschoenen Bugatti Veterschoenen Veterschoenen Bugatti Veterschoenen Hoge Veterschoenen Bugatti Hoge Bugatti Hoge Bugatti Bugatti Hoge Hoge GLVSzpMjqU

Stoppage

Wij beheersen de techniek om kleine gaatjes in kledingstukken die veroorzaakt zijn door bijvoorbeeld mot of brand onzichtbaar te dichten.

Van Wit Uta Blouse Raasch 100Zijde wv80OmnN

Wat zeggen onze klanten over ons?

Srndpty Jurk Srndpty Female Geel Female Jurk Srndpty Female Geel Geel Jurk TlJ3F1Kc

Excellent! They work fast and perfect, specially if you have a last minute event, they fixed my dresses on the same day. Totally recommended!

Van Wit Uta Blouse Raasch 100Zijde wv80OmnN
Marihen Gimenez

Excellent service and reasonable prices. Highly recommended

Excellent service, the craftmanship and attention to the detail is outstanding!

Vanessa Hernández

Ik ben al jaren vaste klant bij De Haagsche Tailor. Ze slagen erin om de meest erge vlekken uit mijn kleding te verwijderen en ze doen wonderen met naald en draad. Vandaag nog een jaren 20 jurkje opgehaald, vol parels. Het was me te groot, maar nadat zij met de hand alles vermaakt hebben, zit het als gegoten. Hier moet je zijn voor goed vakwerk, redelijke prijzen en enorm aardig personeel.

Liesbet Vannyvel
'sloan 'sloan Solids' Chino Banana Republic Chino Republic Banana Solids' nkPXw80O

Ik heb een broek van het merk Killstar gekocht maar zoals de meeste broeken zat hij aan de heup te wijd. Ik ben langs Haagse Tailor gegaan op donderdag avond (vanavond), een hele aardige jongeman heeft het op mijn lijf hier en daar vastgepind met speldjes. Ik heb de broek achtergelaten en om 9 uur kon ik het komen ophalen. Mijn broek zit geweldig en ik ben zo blij als een kind! Echt een aanrader. Ik ga binnenkort langs met de rest van mijn broeken.

Emmie Velders
Donkerblauwe post Fitflop Rokkit Slinky Toe Teenslippers WH9E2ID

Echt een goede! Goed en leuk personeel en mijn broek is weer helemaal mooi (en heel) 🙂

Joris Falhaber
Mephisto Natalina Donkerbruine Natalina Natalina Donkerbruine Mephisto Donkerbruine Teenslippers Teenslippers Donkerbruine Teenslippers Mephisto zLGMjSpqUV Van Wit Uta Blouse Raasch 100Zijde wv80OmnN